BYG LYDEN, BYG SAMMEN


Hvorfor er det kun børn og unge, som skal opleve glæden ved at bygge deres egne musikinstrumenter, fællesskabet når alle kan være sammen om at spille, både de som har spillet før OG dem som IKKE har? Nej vel...


EARS WIDE OPEN tilbyder workshops for virksomheder – som teambuilding, hyggeligt samvær, en anderledes aktiv måde at starte en firmafest eller julefrokost, en fælles oplevelse, et afbræk i et langt mødeprogram.


I kan bygge INDE – I kan bygge UDE

I kan bruge naturmaterialer – I kan bruge skrot og skrammel, rester fra byggeriet

I kan bygge SMÅT –  I kan bygge STORT....Ligefrem EXTRA STORT

I kan bygge hver for sig – I kan bygge sammen


Inspirationen til instrumenterne hentes fra hele verden, og der er godt plads til at bruge fantasien, opdage oversete muligheder, aktivere alle sanser, og støve kreativiteten og det indre legebarn af. Ingen skal være bange for fejl. I fællesskab skal vi nok finde lyden.


Varighed: Fra 3-6 timer. 


Pris: Efter aftale


Workshopleder: Eva Fock, musikantropolog og musikentreprenør. Siden 2008 har jeg lavet workshops med instrumentbygning som omdrejningspunkt, for skoler, institutioner, undervisere og andre grupper. 

Museums- og naturformidlere bygger ved Kongskilde, 2022

Museums- og naturformidlere bygger ved Kongskilde, 2022

Over Byen Arkitekter, opvarmning til deres julefrokost, 2022

HVEM ER JEG?

EVA FOCK - indehaver af firmaet Ears Wide Open -  musikantropolog og meritlærer.

Jeg arbejder som projektudvikler på grundskoler, gymnasier m.m.m., og har lavet undervisningsmaterialer og formidlet musik med udsyn gennem en årrække. De seneste år har instrumentbygnings-projekter fyldt meget, i Danmark, men også i udlandet (Egypten, Grønland, Færøerne og Island). Jeg er meget optaget af flerfagligheden omkring musikfaget.