BYG EN LYDMUR

Alt har en lyd....en smuk lyd, en spændende, overraskende, skræmmende, kedelig, grim, glad lyd. Knasende, knitrende, blødt, skingert, lys/mørk, kort/lang....
Nogle mennesker sanser verden ved at udforske dens lyde, selv kan jeg ikke ikke lade være med at undersøge lyden på ting jeg møder på min vej. Det er en extra dimension på tilværelsen, og den dimension vil jeg gerne smitte andre med.


Sammen og hver for sig bygger vi et lydværk...hver sin papkasse, sammen om en lydmur. Med brug af hverdagsting, skrald eller naturmaterialer. 


HVORFOR?

For at skabe bevidsthed om lyd

... og hvordan vi kan tale om lyd.

For at vække nysgerrighed og undren

... og skabe overraskende sanselige oplevelser af hverdagen og hverdagens materialer.

At give en hands-on-tilgang til samtidskunsten

...  og lade deltagerne - hver for sig og sammen - skabe et rumligt værk.

At lade dem skabe klingende visuelle fortællinger.


PRAKTISKE DETALJER


Målgruppe: Workshoppen kan gennemføres med børnehavebørn, skoleelever, lærerstuderende og vokse....med forskelligt udbytte, men lige meningsfuldt.

Timefordeling: Fra 2 timer til en hel dag....det aftaler vi lokalt. 

Tidspunkt: Kontakt mig, så finder vi et egnet tidspunkt.

Ramme: Jeg leverer indhold, værktøj og en del af materialerne. Der er rig mulighed for at I selv kan bidrage med materialer . Workshoppen kan f.eks. indgå i et genbrugsforløb eller som et naturprojekt. 

Sted: Forløbet gennemføres hos jer - ude eller inde. 

HVEM ER JEG?

EVA FOCK - indehaver af firmaet Ears Wide Open - musikantropolog og meritlærer i håndværk & design, billedkunst og musik. Jeg arbejder som projektudvikler på grundskoler, gymnasier m.m.m., og har lavet undervisningsmaterialer og formidlet musik med udsyn gennem en årrække. De seneste år har instrumentbygnings-projekter fyldt meget, i Danmark, men også i udlandet (Egypten, Grønland, Færøerne og Island). Jeg er meget optaget af flerfagligheden omkring musikfaget.