WORKSHOPS


Ears Wide Open-workshops og -undervisningsforløb kombinerer praktiske aktiviteter med refleksion og læring. De har altid et globalt perspektiv, men lokal relevans. 


Her er mulighed for at udforske, eksperimentere, afsøge vidensfelter, være kreativ og fordybe sig.


Jeg tilpasser aktiviteterner til netop dine behov og inviterer gerne andre fagfolk med ind, hvis der er brug for det. Udsyn giver indsigt.


Jeg kan tilbyde Åben Skole-forløb som er tilpasset forskellige fagkombinationer med musik som omdrejningspunktet.

BYG STORT

At bygge musikinstrumenter kæmpe store er en inspiration i sig selv....Hvor lange strenge kan vi få lyd ud af? Hvor stor en tromme kan vi få til at virke? .... Hvordan er det at ligge inde i klangklassen?


Ears Wide Open-workshops kombinerer praktiske aktiviteter med refleksion og læring. De har altid et globalt perspektiv, men lokal relevans. Her er mulighed for at udforske, eksperimentere, afsøge vidensfelter, være kreativ og fordybe sig.


HVORFOR?

For at give eleverne:

...et friskt blik hvad instrumenter er og kan.

... en forståelse for de æstetiske valg der ligger til grund for musikinstrumenters udformning.

... et tværfagligt syn på musik som inddrager håndværk, design, antropologi, natur og teknik i udviklingen af instrumenterne og deres musikalske muligheder. 

... musikalsk nysgerrighed og store ører, en bredere referenceramme når de skaber og lytter til musik i fremtiden.

... inspirere til en legende tilgang til musik. Derigennem styrkes elevernes tro på sig selv og på evnen til at fæstne interesse for det ukendte.


PRAKTISKE DETALJER


Timefordeling: Workshoppen arrangeres som heldagsforløb og helt op til en temauge, hvis der er ønske om mere fordybelse. Vi aftaler det lokalt. 

Tidspunkt: Kontakt mig, så finder vi et egnet tidspunkt.

Ramme: Jeg leverer indholdet og de fleste materialer og værktøj, men forventer at skolens lærer/lærere er med i timerne. Hvis skolen ønsker at beholde de instrumenter eleverne laver, kan der blive tale om en merbetaling,

Fag: Jeg samarbejder gerne med både musik-, håndværk & design-, historie-, og naturfagslærere, så erfaringerne forankres på skolen i fremtiden. 

Sted: Forløbet gennemføres på skolen - inde eller ude. 

Eksamen: Hvis forløbet bookes som del af et valgfag, hjælper vi gerne med ideer til eksamensrelevans.

Kontakt mig, hvis du vil høre om mulighederne for et besøg på jeres skole: mail@earswideopen.dk

DSC_0873
instDSC_0811
køn-DSC_0797
køn-DSC_0802
i- blæsDSC00195
ininstDSC03954 kopi_edited1
P1000835-kopi
GODT Hanstholm 1
H-DSC00504
DSC09913_edited1
DSC03530
DSC_0814

HVEM ER JEG?

EVA FOCK - indehaver af firmaet Ears Wide Open - musikantropolog og meritlærer i håndværk & design, billedkunst og musik. Jeg arbejder som projektudvikler på grundskoler, gymnasier m.m.m., og har lavet undervisningsmaterialer og formidlet musik med udsyn gennem en årrække. De seneste år har instrumentbygnings-projekter fyldt meget, i Danmark, men også i udlandet (Egypten, Grønland, Færøerne og Island). Jeg er meget optaget af flerfagligheden omkring musikfaget.

Ears Wide Open - CVR-nr. 32790690         Kontakt: Eva Fock email: mail@earswideopen.dk    Tlf. +45 21783925