Om EWO

Eva Fock

udviklingskonsulent, lærebogsforfatter, musikantropolog

Bag Ears Wide Open står musikantropolog, forfatter og formidler af musik fra hele verden. Jeg ser med friske øjne på hvad musik er, hvad musik kan og hvordan vi kan bruge musik i undervisningen og i livet.


Det globale og det lokale, det fjerne og det nære, udsynet og indsigten er knyttet sammen. Musik fra alle dele af verden besvarer de samme spørgsmål for de mennesker som skaber eller bruger musikken. Det lyder bare forskelligt. Nogle gange MEGET forskelligt! 


Jeg tænker musik på tværs af institutioner, gæstende kunstnere på en festival skal også bruges på den lokale skole. Musikskolens kompetencer kan bruges på mange måder i skolen. Jeg kombinerer mine erfaringer fra mange forskellige dele af undervisningsverdenen med erfaringerne som kulturpolitisk evaluator, underviser, udvikler og formidler - når jeg udvikler samarbejder. Mit afsæt er viden, min tilgang kreativitet.

Foto: Thomas Howalt Andersen

Kontakt mig, hvis du har brug for nye perspektiver på din musikundervisning,  hvis du søger nye ideer til workshops, foredrag og kurser, eller I skal have lavet undervisningsmaterialer til et projekt.

Eva Fock

Mobil: 21783925

Email: e.fock at adr.dk

CVR-nr. 32790690

Som evaluator og kulturanalytiker er jeg med i konsulentfirmaet Artana

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED

Kontakt: Eva Fock email: e.fock[at]adr.dk    Tlf. +45 21783925